صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات ‌کشف ۵۰ هزار تن میلگرد احتکار شده

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی از شناسایی یک انبار احتکار میلگرد به میزان ۵۰ هزار تن در شهرستان زرندیه خبر داد.
کد خبر: ۸۲۵۱۱۰
| |
4958 بازدید
|
۳

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی از شناسایی یک انبار احتکار میلگرد به میزان ۵۰ هزار تن در شهرستان زرندیه خبر داد.

سردار محسن کریمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به برخورد قاطع با محتکرین در استان مرکزی اظهار داشت: شناسایی محتکرین در دستور کار تمامی رده‌های مقاومت بسیج استان قرار گرفته است، بنابراین به منظور مقابله با پدیده شوم احتکار و مشکلات معیشتی که در پی آن برای هموطنان ایجاد شده است، نیروهای بسیج در سراسر استان به دنبال شناسایی و معرفی افراد سودجو هستند و تاکنون نیز گزارشات خوبی در این زمینه مقابله توسط نیروهای بسیج در استان حاصل شده است.

وی افزود: باتوجه به ابلاغ رئیس سازمان بسیج مستضعفین در برخورد قاطع نیروهای انقلابی با محتکران، از هفته گذشته شناسایی افراد سودجو و محتکر در دستور کار رده‌های مختلف بسیج قرار گرفت.

کریمی عنوان کرد: صبح امروز نیروهای بسیج سپاه زرندیه بیش از 50 هزار تن میلگرد احتکار شده در یکی از سوله های شهرک صنعتی مامونیه کشف و محتکرین به مراجع قضایی تحویل شدند.

به گزارش تسنیم، هفته گذشته نیز یک انبار حاوی 2200 تن شمش آلومینیوم احتکار شده توسط نیروهای بسیج سپاه اراک کشف شده و محتکر به مراجع قضایی تحویل شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
حالا اینا که کشف شده رو چکارشون میکنن
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۳
تمام اجناس مکشوفه باید به قیمت سه ماه قبل وبا نظارت کامل افراد مطمئن روانه بازار گردد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۳
اعدام کنید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار