ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشته شدن یک نفر در درگیری کازرون

کد خبر: ۸۱۶۲۸۹
| |
2656 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان کازرون از کشته شدن یک نفر بر اثر درگیری شماری از افراد یک روستا در این شهرستان خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، سرهنگ «محمد عبادی‌نژاد» گفت: مأموران انتظامی شهرستان کازرون برای اجرای حکم قضائی مبنی بر جمع‌آوری پمپ‌های غیر مجاز آب، به یکی از روستاهای مربوطه در حوزه پاسگاه انتظامی «کمارج» اعزام شدند اما حین اجرای حکم تعدادی از افراد روستا با مأموران درگیر می‌شوند.

وی ادامه داد: شماری از افراد روستای یاد شده نسبت به اجرای حکم معترض شده و ضمن تمرد و تعدی نسبت به مأموران، اقدام به سنگ‌اندازی به سمت آنان و ایجاد درگیری کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کازرون افزود: در این خصوص مأموران انتظامی پس از اخطارهای فراوان مبنی بر متفرق شدن جمعیت، اقدام به تیراندازی هوایی با سلاح ساچمه‌زنی کردند که در این میان یک نفر از معترضان از ناحیه گردن مجروح و به بیمارستان منتقل شد اما متأسفانه در بیمارستان فوت کرد.

عبادی‌نژاد با بیان این‌که در این درگیری شماری از مأموران انتظامی نیز از ناحیه دست و چشم به‌علت سنگ‌اندازی افراد مجروح شدند، افزود: نیروی انتظامی مجری قانون است و بر اساس وظایف ذاتی خود در راستای اجرای حکم قضائی در مواجهه با مخلان نظم و امنیت عمل می‌کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار