میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اخاذی تلگرامی از همسر سابق

کد خبر: ۸۱۳۳۳۳
| |
3321 بازدید

زنی که با دراختیار‌داشتن سیم‌کارت شوهر سابقش او را تهدید کرده بود و قصد اخاذی داشت، دستگیر شد.

به گزارش شرق، شاکی در اظهارات اولیه خود گفت: من صاحب یک باغ تالار هستم و در مجموعه خود با زنی آشنا شدم که در‌نهایت این آشنایی منجر به صیغه‌کردن او شد اما پس از گذشت مدتی به دلیل وجود اختلافات‌، تمام حق‌و‌حقوق این خانم را پرداخت کردم و از او جدا شدم، ولی متأسفانه پس از گذشت مدتی او شروع به ارسال پیام‌های تهدیدآمیز و اخاذی کرد و متوجه شدم تلگرام من را نیز هک کرده است.

مأموران پلیس فتا پس از ثبت اظهارات شاکی اقدام به جمع‌آوری مدارک دیجیتال جرم کردند و در‌نهایت پس از اتمام کار با دستور مقام قضائی متهم را برای تکمیل پرونده به پلیس فتا احضار کردند.

متهم در بازجویی‌ها گفت: من به‌هیچ‌وجه تلگرام شاکی را هک نکردم و با در‌دست‌داشتن سیم‌کارتی از وی، اقدام به نصب تلگرام کردم که متوجه شدم همه مخاطبان سیم‌کارت وارد تلگرام شده و در‌نهایت متوجه شدم به‌غیر از من با چند نفر دیگر نیز در ارتباط است از‌این‌رو از او خواستم پولی را که قرض داده بود پس بدهد و به او گفتم اگر این کار را انجام ندهد، اطلاعاتی را که از طریق سیم‌کارت به دست آورده‌ام به اقوامش نشان می‌دهم.

متهم پس از تشکيل پرونده مقدماتي برای سير مراحل قانوني راهي مراجع قضائي شد.

سرهنگ حاجعلی صالحی، رئیس‌پلیس فتای فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران، دراین‌باره به شهروندان هشدار داد: برای پیشگیری از سوء‌استفاده از سیم‌کارت‌های مفقودی، حتما این سیم‌کارت‌ها را باطل و برای سیم‌کارت‌های فعال خود نیز پین‌کد آن را فعال کنید.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از سوء‌استفاده بزهکاران در شبکه‌های اجتماعی حتما رمز دوم شبکه‌های اجتماعی خود را فعال کنید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار