زلزله پنج ریشتری راور کرمان خسارت نداشت

معاون عمرانی استانداری کرمان گفت : زلزله پنج ریشتری شامگاه چهارشنبه در راور این استان هیچگونه خسارتی نداشته است .
کد خبر: ۸۰۸۰۴۵
| |
2653 بازدید

معاون عمرانی استانداری کرمان گفت : زلزله پنج ریشتری شامگاه چهارشنبه در راور این استان هیچگونه خسارتی نداشته است .

سید مصطفی آیت الهی موسوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عمق بالا و رخ دادن این زمین لرزه در بیابان های اطراف موجب شده که خسارتی نداشته باشد.
به گزارش مرکز لرزه نگاری کشوری زمین لرزه ای به بزرگی پنج درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 21و 17دقیقه و 21ثانیه شامگاه چهارشنبه شهرستان رابر در استان کرمان را لرزانید.
این زمین لرزه در موقعیت عرض جغرافیایی 31.45و طول جغرافیایی 57.79 و در عمق 14کیلومتری زمین رخ داده است .
شهرستان راور از مناطق زلزله خیز استان کرمان بشمار می رود که در 140کیلومتری مرکز این استان قرار دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت