پرسپولیس بدون بچه های طلاق چه خواهد کرد؟

کد خبر: ۷۹۳۶۱۳
| |
8788 بازدید

پرسپولیس در فصل هفدهم هم به قهرمانی لیگ‌برتر رسید اما با توجه به محرومیت از نقل‌وانتقالات سال آینده باید با همین موجودی مهره ها به رقابت‌های لیگ هجدهم وارد شود و کار سختی مقابل استقلال تقویت شده شفر در پیش خواهد داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، در صورتی که باشگاه پرسپولیس نتواند محرومیت خود را تعلیق کند مجبور است به تمام بازیکنان حال حاضر خود تمدید کند و حتی یک مهره را هم از دست ندهد، اما ستاره‌های این تیم هنوز برای تمدید قرارداد به باشگاه نرفته‌اند. در این میان به نظر می‌رسد کار باشگاه برای تمدید با مسلمان و فرشاد احمدزاده از بقیه بازیکنان پیچیده‌تر باشد.

وضعیت به شکلی است که حتی ممکن است در پایان فصل پرسپولیس این دو بازیکن را از دست بدهد. اتفاق بدی که در صورت باز نشدن پنجره نقل‌وانتقالات حسابی به پرسپولیس ضربه خواهد زد. پیش از دیدار پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن، محسن مسلمان با انتشار عکسی در اینستاگرام لقب بچه‌های طلاق را به خودش و فرشاد احمدزاده داد. با توجه به اینکه مسلمان از نیم‌فصل مورد غضب برانکو قرار گرفته و به نظر می‌رسد رابطه فرشاد و برانکو هم به دلایل انضباطی به خوبی گذشته نیست، این لقب حاشیه جدیدی را برای پرسپولیس رقم خواهد زد. جالب اینکه مسلمان بعد از آنکه عکس موردنظر جنجالی شد آن را از صفحه‌اش پاک کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت