ته ‌چین؛

طرز تهیه اسکون‌ کشمشی

کد خبر: ۷۹۲۱۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۱ 21 April 2018
تعداد بازدید : 794
بازدید 6691
اسکون نوعی کیک انگلیسی است که معمولا برای عصرانه همراه با چای سرو می شود. اسکون‌ها شیرینی کمی دارند. در مناطق مختلف دنیا اسکون‌ها را با طعم و شکل‌های متنوع درست می‌کنند. امروز در این ویدیو با طرز تهیه یک نوع اسکون که در هتل‌های درجه یک انگلستان سرو می‌شوند آشنا می‌شویم. این اسکون ها که شیرینی خود را از کشمش می‌گیرند می‌توانند در کنار یک لیوان قهوه یک صبحانه مغذی و خوشمزه باشند. طرز تهیه این اسکون‌ها را باهم در تابناک ویدیو می‌بینیم.
اشتراک گذاری