رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۳

مردی دخترش را به آتش كشيد

مرد خشمگین در اسلامشهر دخترش را آتش زد و موجب مرگ او شد. وقوع آتش‌سوزی در شهرک واوان به آتش‌نشانی و پلیس اسلامشهر اعلام شد.

به گزارش آرمان، با حضور ماموران کلانتری 12 اسلامشهر در محل مشخص شد خانه عمدی به آتش کشیده شده و در جریان آن مرد 37 ساله و دختر بچه‌اش به‌شدت دچار سوختگی شده و به بیمارستان منتقل شده‌اند.

با اطفای حریق ماموران به بیمارستان اعزام شدند.

مرد جوان در تحقیقات اولیه با اعلام اینکه خانه را خودش به آتش کشیده است، مدعی شد چند وقتی است با همسرش دچار اختلاف شده و به همین دلیل با بنزین خانه را را به آتش کشیده است.

در حالی که تحقیقات در این باره ادامه داشت،مسئولان بیمارستان اعلام کردند دختربچه به‌علت شدت سوختگی جان خود را از دست داده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۲ ۱۴:۱۲

تو را به خدا این افراد بیمار رو نذارید آزاد باشند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۲ ۱۳:۴۶

مرد خشمگین یا مرد حیوان/جانور /وحشی/ کثافت؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۲ ۱۳:۴۴

فرزند کشی از کی در ایران باب شد انهم به این صورت فجیع. از وقتی پدر بابت کشتن فرزند مجازات نمی شود چون کودک سیئی متعلق به پدر است. تا کی این قانون بدوی اجرا می شود؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.