رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرانفجار در جزیره قشم پس از حملات محدود آمریکا
3بازدید
۱

قتل پایان درگیری کارگران در عسلویه

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: پرونده درگیری مرگبار کارگران در بندر عسلویه با شناسایی و اعتراف قاتل وارد مرحله اجرا شد.

به گزارش جام جم، سردار خلیل واعظی ضمن بیان این مطلب افزود: با دریافت گزارش یک مورد چاقو خوردگی و انتقال مضروب به بیمارستان عسلویه با حضور پلیس مشخص شد جوان 25 ساله‌ای به هویت «یونس» با ضربات متعدد جاقو مضروب و قادر به حرف زدن نیست که لحظاتی بعد نیز به علت شدت جراحات وارده فوت کرد.

وی ادامه داد: تیم کارآگاهان پلیس آگاهی پس از بررسی های میدانی ،اقدامات پلیسی و گفتگو با دوستان فرد مضروب هویت ضارب را شناسایی کردند.

به گفته فرمانده انتظامی استان بوشهر فرد ضارب که «م، ر» نام دارد در یک عملیات پلیسی دستگیر شد که ضمن اعتراف به بزه ارتکابی علت آن را اختلاف قبلی با مقتول عنوان کرد.

گفتنی است؛ ضارب و مقتول هردو اهل یکی از استان‌های جنوب شرق کشور هستند که در شهر عسلویه مشغول کار بودند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۱ ۱۰:۱۸

ضارب و مقتول هردو اهل یکی از استان‌های جنوب شرق کشور هستند که در شهر عسلویه مشغول کار بودند.!!!!!!!!!
یعنی اسم بردن از استانی که مجرمان بومی اونجا باشن هم ممنوعه؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.