صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازارهای آسیایی روز جمعه اوج گرفت

روز جمعه در حالی که بسیاری از بازارهای منطقه آسیا به علت تعطیلات رسمی بسته بودند، با سود دیشب وال‌استریت، سهام آسیایی اوج گرفتند.
کد خبر: ۷۸۶۰۹۳
| |
2939 بازدید

روز جمعه در حالی که بسیاری از بازارهای منطقه آسیا به علت تعطیلات رسمی بسته بودند، با سود دیشب وال‌استریت، سهام آسیایی اوج گرفتند.

به گزارش مهر به نقل از مارکت‌واچ، روز جمعه در حالی که بسیاری از بازارهای منطقه آسیا به علت تعطیلات رسمی، بسته بودند، با سود دیشب وال‌استریت، سهام آسیایی اوج گرفتند.

سهام تحت نیکی ژاپن با سود سرشار ۱.۴ درصدی، در این منطقه پیشتاز بودند. سهام کره‌جنوبی ۰.۳۹ درصد، سهام تایوان ۰.۵۶ درصد و سهام شن‌زن چین ۱.۲۹ درصد به ارزش خود افزودند.

بازارهای هنگ‌کنگ، استرالیا، سنگاپور و نیوزلند به علت تعطیلات موسوم به «جمعه خوب» بسته بودند.

به دنبال هجوم به خرید سهام تکنولوژی آمریکا که در هفته قبل با نگرانی‌های مربوط به امکان اضافه شدن مقررات نظارتی بر این شرکت‌ها، به شدت افت کرده بودند، سهام تکنولوژی آمریکا جهش کرد و سهام صادرات محور ژاپن هم به اوج گرفتن شاخص نیکی کمک کرد.

بزرگترین سودآوران کره‌جنوبی هم بانک‌ها، شرکت‌های نرم‌افزاری و مالی بودند.

در معاملات دیشب درحالی که سرمایه‌گذاران تلاش می‌کردند بیشترین بهره را از قیمت‌های پایین سهام به دست آورند،  شاخص صنعتی داوجونز ۱.۱ درصد به ارزش خود افزود و کامپوزیت نزدک هم ۱.۶ درصد جهش کرد.

دلار که روزهای گذشته خود را با سود به پایان رسانده بود، روز جمعه تا به اینجای کار، در برابر رقیبان خارجی خود ۰.۲ درصد از ارزش خود را از دست داد و به ۸۹.۹۸۵ واحد رسید.

در برابر ین هم نرخ دلار ۰.۲ درصد افت کرد و به ۱۰۶.۲۴۵ ین رسید.

دلار در هفته گذشته ۱.۵ درصد افزایش یافت اما در این ربع سال ۵.۷ درصد سقوط داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟