صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیش از ۲۱ هزار قرارداد آتی سکه بسته شد

معامله گران بازار آتی سکه روز گذشته ۲۱هزار و ۸۷۶ قرارداد برای تحویل ماه های آینده به ارزش ۳ هزار و ۷۹۴ میلیارد ریال دربورس کالای ایران منعقد کردند.
کد خبر: ۷۸۴۳۱۴
| |
3024 بازدید

معامله گران بازار آتی سکه روز گذشته ۲۱هزار و ۸۷۶ قرارداد برای تحویل ماه های آینده به ارزش ۳ هزار و ۷۹۴ میلیارد ریال دربورس کالای ایران منعقد کردند.

به گزارش «کالاخبر»، نگاهی به روند معاملات آتی سکه در بورس کالای ایران نشان می دهد که روز گذشته در سررسید اردیبهشت سال آینده ۴۴۸ قرارداد به ثبت رسید که بهای سکه در این سررسید به رقم یک میلیون و ۶۱۹ هزار تومان ثبت شد.همچنین در سررسید تیر ماه سال آینده بیش از ۱۹۰ قرارداد به ثبت رسید که بهای سکه برای تحویل تیر ماه یک میلیون ۶۳۷هزار تومان بود.

در روز گذشته و در سکه سررسید شهریور ماه سال آینده نیز ۱۹۰ قرار داد و در سررسید آبان ۹۷ بالغ بر ۴ هزار و ۵۰۰ قرارداد روی تابلوی معاملات درج شد. بهای سکه در قرارداد تحویل شهریور سال آینده یک میلیون و ۶۶۴هزار تومان معامله شد و در قرارداد آبان ماه سال ۹۷ نیز معامله گران شاهد ثبت سکه به قیمت یک میلیون و ۶۹۹هزار تومانی بر تابلوی معاملات بودند.

و اما در دورترین سررسید سکه آتی یعنی سررسید دی ماه سال آینده، سرمایه گذاران ۱۶هزار و ۴۹۸ قرار داد به قیمت یک میلیون و ۷۴۹ هزار تومان منعقد کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟