تعادل در بازار عرضه و تقاضای گوشت گوسفندی
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت طی دو هفته اخیر ۲ هزار تومان گران شده و با قیمت هر کیلو ۴۵ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
کد خبر: ۷۸۳۸۰۶
| | 2731 بازدید
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت طی دو هفته اخیر ۲ هزار تومان گران شده و با قیمت هر کیلو ۴۵ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
علی اصغر ملکی در گفت و گو با میزان در خصوص تغییرات قیمت گوشت گفت: قیمت گوشت طی دو هفته اخیر با افزایش ۲ هزار تومانی رو به رو بوده و قیمت هر کیلو از این محصول درحال حاضر ۴۵ هزار تومان برای مصرف کننده است.
وی در ادامه افزود: قیمت هر کیلو گوشت وارداتی برای مصرف کننده بین ۳۳ تا ۳۴ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: عرضه و تقاضا دربازار فروش متعادل است و هیچ گونه کمبودی در عرضه نداریم.
ملکی در انتها خاطر نشان کرد: با توجه به بالا بودن قیمت گوشت مردم در آستانه نوروز از خرید این محصول استقبال خوبی کرده اند و پیش بینی برای افزایش بیش از کیلویی ۴۵ هزار تومان قیمت این محصول نداریم.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟


