قرائت گزارش تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان به سال آینده موکول شد

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان از موکول شدن قرائت گزارش کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در صحن علنی مجلس به بعد از عید خبر داد.
کد خبر: ۷۸۲۲۲۹
| |
2778 بازدید

 

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به گزارش کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: قرائت گزارش کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان به بعد از عید موکول شد زیرا مجلس فرصتی برای قرائت این موضوع قبل از نوروز ندارد.

پیش از این، وی اعلام کرده بود: تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان مدت زمانی است که به پایان رسیده و خلاصه آن در 50 صفحه به کمیسیون آموزش ارائه و کمیسیون گزارش در چند صفحه برای قرائت در صحن تنظیم شده و در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس قرار گرفته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت