تعداد بازدید : 495
کد خبر:۷۸۰۳۱۲
کد خبر:۷۸۰۳۱۲
6174 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ | ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
06 March 2018
ته چین؛

طرز تهیه بادمجان شکم پاره

بادمجان شکم پاره یکی از غذاهایی است که در ماسوله به شیوه‌ای خاص تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟