مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش پخت سردست در آرام پز بدون روغن
تعداد بازدید : 1742
کد خبر:۷۷۴۲۷۰
کد خبر:۷۷۴۲۷۰
18947 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه جغول بغول

جَغور بَغور، جَغول بَغول، واویشکا، چغور پغور، حمیسه یا هگیس غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند و در برخی موارد روده یا حتی پستان گوسفند تهیه می‌شود. جغور بغور در بسیاری از شهرهای ایران مانند زنجان، رشت، ساری، اردبیل و کرمانشاه رایج است و در گذشته بخاطر اینکه قیمت چندان بالایی نداشته در واقع فست فودی برای اقشار متوسط و پایین جامعه به حساب می‌آمده است. در زبان ترکی به آن جیغیر بیغیر می‌گویند که در زبان فارسی به جغور بغور تغییر یافته‌است. در خوزستان این خوراک با نام حمیسه و در گیلان با نام واویشکا شناخته می‌شود. همچنین در اسکاتلند غذای مشابهی به نام هَگیس وجود دارد که خوراک ملی اسکاتلند به‌شمار می‌آید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟