صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قاسمی: ادعاهای بحرین کذب و بی اساس است

سخنگوی وزارت خارجه اظهارات وزارت کشور بحرین را کذب و بی اساس دانست.
کد خبر: ۷۷۲۳۶۹
| |
4515 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه اظهارات وزارت کشور بحرین را کذب و بی اساس دانست.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به خبر منتشر شده توسط وزارت کشور بحرین درباره کشف شبکه ادعایی تروریستی مرتبط با انفجار خط لوله نفت، اتهامات حکومت بحرین به نهادهای کشورمان را کذب و بی اساس دانست و آن را قویا رد کرد.

قاسمی ادامه داد: بهتر آن است مقام های بحرینی به جای ایراد اتهام های تکراری و طرح سناریوهای کهنه و تاریخ مصرف گذشته، رویکرد امنیتی - پلیسی و سرکوب مطالبات مشروع مردم را کنار گذاشته و از طریق گفتگوی جدی با مردم خود به بحران در این کشور پایان دهند و متوهمانه و ناشیانه برای مشکلات و بحران های داخلی خود بدنبال فرافکنی و آدرس غلط نباشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار