میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری اعضای باند جعل اسناد زمین‌های موات

کد خبر: ۷۷۱۸۸۳
| |
3546 بازدید
تعداد هشت نفر از اعضای باند جعل اسناد رسمی که با شناسایی مشخصات اراضی موات دولتی استان البرز اقدام به صدور اسنادی جعلی از جمله گواهی عمران می‌کردند دستگیر شدند.

به گزارش ایلنا، رضا شاکرمی دادستان عمومی و انقلاب کرج با اعلام این خبر گفت: برابر اعلام و گزارش اداره کل اطلاعات استان البرز یکی از کارمندان اخراجی یکی از ادارات استان البرز قبل از اخراج مشخصات حدود ۷۰۰ قطعه از اراضی موات دولتی را احصا و ضمن تشکیل باندی متشکل از کارمندان سایر بخش‌ها به جعل برخی اسناد از جمله گواهی عمران برای اثبات دایر بودن اراضی موات دولتی اقدام کرده بود که تعدادی از اسناد جعلی کشف و ضبط شده است.

وی افزود:متهمان دستگیر شده از این طریق موفق به انتفاع مبالغ قابل توجهی شده اند که رقم‌های دقیق آن از جمله میزان دقیق پرداخت و دریافت رشوه در حال بررسی است.

شاکرمی تاکید کرد:تحقیقات به منظور شناسایی دیگر متهمان و کشف دیگر اسناد مجعول در حال انجام است و متهمان نیز با قرار قانونی جهت تکمیل تحقیقات بازداشت شده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات