صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
قیمت طلا افزایش یافت

فلز زرد در آستانه ثبت سومین ماه افزایشی

با کاهش ارزش دلار، هر اونس طلا 4.30 دلار افزایش یافت و 1342.89 دلار معامله شد.
کد خبر: ۷۷۰۰۴۴
| |
3313 بازدید

با کاهش ارزش دلار، هر اونس طلا 4.30 دلار افزایش یافت و 1342.89 دلار معامله شد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت طلا با کاهش ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای مهم بین‌المللی، از کمترین رقم یک هفته گذشته که دیروز رقم خورد بالاتر رفت و تاجران در انتظار خروجی نشست دو روزه فدرال رزرو هستند.

هر اونس طلا با 4.30 دلار افزایش 1342.89 دلار معامله شد. روز گذشته، این فلز گران‌بها به 1334.10 دلار، کمترین قیمت از 23 ژانویه نیز رسیده بود.

قیمت طلا در مسیر ثبت سومین ماه متوالی افزایشی قرار دارد و در ماه ژانویه تاکنون 3.1 درصد افزایش ارزش و بهترین عملکرد از ماه اگوست را بیشتر به علت ضعف دلار ثبت کرده است.

استفان اینس، تحلیلگر بازار گفت افزایش نرخ بهره در ماه مارس تعجب‌آور نیست اما هرگونه تغییری در سرعت این افزایش‌ها می‌تواند برای روند افزایشی قیمت طلا خطرناک باشد.

انتظار می‌رود که فدرال رزرو نرخ بهره را امروز تغییر ندهد اما با ادامه توسعه اقتصاد آمریکا و بهبود فرصت‌های شغلی این کشور از اواخر امسال به تدریج سیاست‌های پولی انقباضی را دنبال کند.

ارزش دلار امروز در برابر سبدی از ارزهای رقیب اندکی کاهش یافت و واکنش کمی به اظهارات ترامپ داشت.

یک تاجر تایوانی در این رابطه گفت: «سخنرانی ترامپ بر امنیت ملی و مهاجرت متمرکز بود برای همین است که قیمت طلا بالا رفت. اما برای هزینه‌های زیرساختی چیز خاصی گفته نشد.»

تاجران همچنین منتظر انتشار گزارش فرصت‌های شغلی آمریکا در روز جمعه هستند که آمارهای فرصت‌های شغلی در بخش غیرکشاورزی و متوسط درآمد ساعتی را شامل می‌شود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟