صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلاهبرداری با خرید و فروش فیش حج

کد خبر: ۷۶۸۷۶۹
| |
3217 بازدید

سه کلاهبردار که به بهانه خرید و فروش فیش حج کلاهبرداری کرده بودند،شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش مردم سالاری، سردار رضا بنی اسدی فر فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: پس از مراجعه یک شهروند به پلیس آگاهی و شکایت از اینکه شخصی با گرفتن مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال، وعده تحویل فیش حج را داده، ولی فیشی تحویل نشده، بررسی موضوع آغاز شد.

وی اظهار داشت: در تحقیقات اولیه مشخص شد فردی با چهره‌ای مبدل و ظاهری رسمی، اقدام به فروش فیش حج کرده و با هدایت سوژه‌های خود به دفاتر اسناد رسمی و تنظیم وکالت، با دریافت مبالغ هنگفتی، از آنان کلاهبرداری می‌کرد.

سردار بنی اسدی فر بیان کرد: از آنجا که هیچ آدرس و مشخصاتی از این کلاهبردار و باندش در دسترس نبود، کارآگاهان با ترفند‌های پلیسی، سر نخی از این کلاهبردار پیدا کرده و ۳ عضو این باند را دستگیر کردند.

این افراد با نشر آگهی در جراید اقدام به خرید و فروش فیش‌های حج و کلاهبرداری از این روش می‌کردند و تا کنون ۲۰ نفر با مراجعه به پلیس آگاهی، اعلام شکایت کرده اند.وی از کسانی که به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند خواسته شده، به پلیس آگاهی استان مراجعه کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟