تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 1719
کد خبر:۷۶۶۴۷۵
کد خبر:۷۶۶۴۷۵
10002 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه کباب برگ دو سیخ

کباب برگ از جمله کباب‌های ایرانی است که آن را از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند و معمولاً با چلو (برنج) سرو می‌شود. آموزش کباب برگ دو سیخ که با گوشت گوساله یا حتی گوشت گوسفندی تهیه می‌شود را با تدریس جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟