صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش علم الهدی به شایعات درباره اغتشاشات اخیر

کد خبر: ۷۶۵۵۴۷
| |
8990 بازدید

واکنش آیت الله علم الهدی به شایعاتی مبنی بر دخالت ایشان در ایجاد اغتشاشات اخیر

امام جمعه مشهد در نامه‌ای به دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: مدتی بعد از تجمع اعتراض آمیز تنی چند از مردم در ۷ دیماه ۹۶ در میدان شهدای شهر مقدس مشهد و‌ اغتشاشات در قالب آن از بعضی دهان ها که بعضا افراد مسئول در نظام هستند، اتهاماتی مبنی بر نقش اینجانب در این ماجرا اظهار شد.

در سالهای اخیر و در پی سوء مدیریت مسئولان ذیربط بر فضای رسانه ای کشور بارها آماج اتهامات واهی و تخریب شخصیت قرار گرفتم که در راستای اهداف اسلام و انقلاب باکی نداشته و ندارم.
لکن مورد اخیر با هدف تشویش اذهان عمومی و گمراه ساختن افکار مردم از حقایقی است که امروز بر ملت مسلمان ایران می گذرد و لذا وظیفه خود می دانم نکاتی را به جهت توجه و تظلم به حضرتعالی که نماینده مقام معظم رهبری در بالاترین نهاد امنیتی کشور هستید عرض کنم.

برخی شخصیت‌های سیاسی با سکنا در فضای رقابتهای انتخاباتی تلاش می کنند اینطور القاء کنند که شروع این تحرکات از مشهد بوده است. در حالیکه شواهد متعددی وجود دارد که این موج اعتراضات از تهران آغاز شد و اخیرا مقام عالی دادستان کل کشور نیز به آن اذعان نمود.

اینجانب در روز این تجمعات در سفر سبزوار بودم و به محض بازگشت با اسفصار از استاندار محترم خراسان رضوی و مسئولین امنیتی و انتظامی استان گزارشاتی را دریافت کردم که کاملا منطبق بر بیانات مقام معظم رهبری در ۱۹ دی بود و برای همه فصل الخطاب قرار گرفت.

شاید بعضی در این روزها بجای ریشه یابی این تجمعات واعتراضات و حل آن ها نسبت به سند سازی در جهت اهداف سیاسی حزب یا جریان سیاسی خود مشغول باشند که لازم است آن نهاد عالی امنیتی بطور دقیق نسبت به ریشه ها و عوامل اغتشاشات هفتم دیماه مشهد تحقیق و تفحص نموده و به ملت شریف ایران گزارش دهد.
فارس

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟