میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اظهرات کواکبیان درباره تلگرام و رفع فیلتر

نماینده اصلااح‌طلب مجلس گفت:‌ بنده نمی‌گویم که حتماً باید تلگرام رفع فیلتر شود بلکه باید امکاناتی را در داخل فراهم کنیم تا مردم بتوانند مشکلات خود را حل کنند.
کد خبر: ۷۶۳۶۵۳
| |
6575 بازدید

 نماینده اصلااح‌طلب مجلس گفت:‌ بنده نمی‌گویم که حتماً باید تلگرام رفع فیلتر شود بلکه باید امکاناتی را در داخل فراهم کنیم تا مردم بتوانند مشکلات خود را حل کنند.

به گزارش تسنیم،‌ مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم‌سالاری صبح امروز در حاشیه مراسم سالگرد درگذشت مرحوم هاشمی رفسنجانی و در جمع خبرنگاران درخصوص آخرین وضعیت تلگرام گفت:‌ مردم به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند به دلیل فیلتر تلگرام چند هزار شغل از دست رفته است البته بنده نمی‌گویم که حتماً باید تلگرام رفع فیلتر شود بلکه باید امکاناتی را در داخل فراهم کنیم تا مردم بتوانند مشکلات خود را حل کنند.

وی افزود: ارجاع مردم به چند پیام‌رسان که نمی‌توانند مخاطب جذب کنند، راه حل نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد:‌ باید مسئولان ساخت و ایجاد سرورهای داخلی را که مدت‌ها به مردم قول‌ داده‌اند عملی کنند و اگر می‌خواهند رفع فیلتر نکنند حتماً لازم است با همکاری یکدیگر ایجاد سرورهای داخلی را امکان‌پذیر کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات