بحث تغییر نام آموزش و پرورش انحراف از مسائل اصلی است

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش مسائل و مشکلات بسیاری دارد، گفت: طرح مسئله تغییر نام آموزش و پرورش انحراف از مسائل اصلی است.
کد خبر: ۷۶۳۲۲۹
| |
2802 بازدید

 

داود محمدی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش با مسائل و مشکلاتی در بخش‌های مختلف به ویژه مسائل اقتصادی مواجه است و آنچه مطرح شده با تامل نبوده است.

وی افزود: در حال حاضر که مجلس در حال بررسی بودجه و اعتبارات است و مشکلات و نگرانی‌های جدی درحوزه آموزش و پرورش وجود دارد، باید به مسائل بنیادی پرداخت و احکام لازم سند تحول بنیادین را در دستور کار قرار داد. اینکه آموزش و پرورش در این زمینه چه اقداماتی را انجام داده است.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین بیان کرد: به نظر می‌رسد آموزش و پرورش باید به طور جدی به مسائل دانشگاه فرهنگیان، حق التدریسی ها و سایر نیروهایی که در این وزارتخانه مشغول به کار هستند، بپردازد و ضرورتی ندارد که در این شرایط تغییر نام آن مطرح شود.

این نماینده مجلس در پایان اظهار کرد: مسائلی که در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد در قالب سند تحول بنیادین باید برطرف شود. لذا ضرورتی برای تغییر نام وجود ندارد و در کلمه آموزش و پرورش مسائل بسیاری نهفته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت