صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خواسته حال حاضر ظریف از اتحادیه اروپا

وزیر امور خارجه ایران در دیدار نخست وزیر و وزیر امور خارجه اسبق ایتالیا بر لزوم اقدامات و گام های عملی اتحادیه اروپا در کنار بیانیه های صادره این اتحادیه در قبال حفظ و حراست از دستاوردهای برجام تاکید کرد.
کد خبر: ۷۶۲۶۹۰
| |
4460 بازدید

وزیر امور خارجه ایران در دیدار نخست وزیر و وزیر امور خارجه اسبق ایتالیا بر لزوم اقدامات و گام های عملی اتحادیه اروپا در کنار بیانیه های صادره این اتحادیه در قبال حفظ و حراست از دستاوردهای برجام تاکید کرد.

به گزارش ایرنا؛ «ماسیمو دالما» نخست وزیر و وزیر خارجه اسبق ایتالیا که برای شرکت در دومین کنفرانس امنیتی تهران، در ایران بسر می برد، عصر امروز - دوشنبه - با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت و گو کرد.
ظریف در این دیدار بر لزوم اقدامات و گام های عملی از سوی اتحادیه اروپا در کنار بیانیه های صادره از سوی آن اتحادیه در قبال حفظ و حراست از دستاوردهای برجام تاکید کرد.
«ماسیمو دالما » نیز در این دیدار حفظ و حمایت از توافق هسته ای و تقویت همکاری های اقتصادی با کشورمان از سوی اتحادیه اروپا را موضوعاتی با اهمیت برشمرد.
تبادل نظر در خصوص اوضاع کشورهای منطقه از جمله سوریه و عراق نیز از دیگر موضوعات این دیدار بود.
به گزارش ایرنا، دومین کنفرانس امنیتی تهران روز دوشنبه با سخنرانی «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، «سیدکمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی و حضور بیش از 80 پژوهشگر ارشد خارجی و مشارکت نخبگان و کارشناسان از 25 موسسه ایرانی با محوریت امنیت منطقه ای درغرب آسیا، چالش ها و روندهای نوظهور در سالن اجلاس سران برگزار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار