صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اقتصاد در گذر زمان

از تصویب تاسیس بانک بین المللی صنعتی تا بازگشت کارکنان اعتصابی وزارت نفت ایران به سرکار خود به فرمان امام (ره)

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هشتمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
کد خبر: ۷۵۹۵۷۷
| |
4882 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هشتمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

 

8 دی 1337، شورای ‌عالی اقتصاد تاسیس بانک بین ‌المللی صنعتی را تصویب کرد.

8 دی 1338، سرمایه بانک کشاورزی از ۱۵۰۰ میلیون ریال به ۵ هزار میلیون ریال افزایش یافت.

8 دی 1342، قراردادهای مربوط به موافقت ‌نامه همکاری فنی و اقتصادی ایران و شوروی بین مهندس صفی‌ اصفیا مدیرعامل سازمان برنامه و بودجه و رییس هیات نمایندگان شوروی امضا و مبادله شد.

8 دی 1344، مذاکرات ایران و شوروی برای امضای قرارداد ذوب ‌آهن و کشیدن لوله گاز به آن کشور در مسکو آغاز شد.

8 دی 1349، شاه طی سخنرانی در سازمان برنامه اعلام کرد: کارگران دولتی که سود سهام ندارند باید سه ماه پاداش بگیرند.

8 دی 1354، اعضای باند جعل سند مالکیت بازداشت شدند. همچنین در این روز، واگذاری اراضی دولتی به کارمندان شاغل و بازنشسته موقوف شد.

8 دی 1357، امام خمینی (ره) برای حل مشکلات شرکت نفت فرمانی به نام مهندس مهدی بازرگان صادر کردند. همچنین در این روز، کارکنان اعتصابی وزارت نفت ایران در پی فرمان امام خمینی (ره) برای تولید نفت مورد نیاز داخلی به سر کار خود برگشتند.

 

منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات