رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتداوم بارش باران در تهران تا فردا
1بازدید
۰

بازگشایی نماد بانک صادرات در حد شایعه است

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: شایعاتی درفضای مجازی مبنی بر بازگشایی نماد معاملاتی بانک صادرات منتشرشده که اگر این مهم انجام شود این نماد بازگشایی می‌شود.

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: شایعاتی درفضای مجازی مبنی بر بازگشایی نماد معاملاتی بانک صادرات منتشرشده که اگر این مهم انجام شود این نماد بازگشایی می‌شود.

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت توقف نماد معاملاتی بانک صادرات در بورس، اظهار کرد: روز گذشته خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه بانک صادرات مجوز برگزاری مجامع را از بانک مرکزی دریافت کرده که اگر این مساله صحت داشته باشد این نماد بازگشایی می‌شود.

به گفته دارابی، وزیر اقتصاد و دارایی تأکیدات فراوانی درخصوص بازگشایی نماد‌های بانکی داشتند؛ اما تا به امروز این بازگشایی صورت نگرفته است.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه آخرین روز بازگشایی این نماد مربوط به ۲۹.۴.۹۵ بوده، اظهار کرد: این خبر هم اکنون در حد شایعه است.

دارابی با اشاره به اینکه نماد پست بانک هنوز بازگشایی نشده است، تصریح کرد: قرار است به زودی این نماد بازگشایی شود.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.