میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
اقتصاد در گذر زمان

از انعقاد قرارداد بین سازمان برنامه و شهرداری اصفهان جهت لوله کشی آب تا تصاعدی شدن نرخ آب در تهران

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی چهارمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
کد خبر: ۷۵۸۳۴۶
| |
3135 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی چهارمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

 

4 دی 1336، برای لوله‌ کشی آب و فاضلاب اصفهان بین سازمان برنامه و شهرداری اصفهان قرارداد منعقد شد.

4 دی 1340، پانزدهمین کارخانه قند گشایش یافت، این کارخانه با ظرفیت شش هزار تن چغندر در همدان بنا شد. همچنین در این روز، مهندس تقی سرلک از طرف نخست ‌وزیر به سمت وزیر صنایع و معادن تعیین شد.

4 دی 1346، لایحه تقویت نیروهای کشور برای اجرا به دولت ابلاغ شد و مبلغ دو میلیارد تومان اعتبار آن تامین شد.

4 دی 1347، شاه برای شرکت در کنفرانس سران کشورهای عضو پیمان سنتو (سازمان عمران منطقه‌ ای) به پاکستان رفت.

4 دی 1354، نرخ آب در تهران تصاعدی شد.

 

منابع: روزنامه دنیای اقتصاد

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات