ته‌چین؛

طرز تهیه میگوی پرونسی

کد خبر: ۷۵۵۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲ 16 December 2017
تعداد بازدید : 39

مواد لازم:
سه تا چهار عدد سیر له شده
یک نوک انگشت نمک بدون يد
يک چهارم قاشق چاي‌خوري پونه کوهی خشک شده
يک چهارم قاشق چاي‌خوري آويشن خشک
جعفري ايتاليايي تازه يک سوم پيمانه
یک پیمانه آرد سوخاری ساده
فلفل سياه نصف قاشق چاي‌خوري
فلفل کاین به مقدار دلخواه
پنیر پارمیزان رنده شده يک چهارم پيمانه
روغن زيتون يک سوم پيمانه یا به میزان لازم

بازدید 4733
پرونسی نوعی فن آشپزی است که غذا در سس یا ماده‌ای پخته می‌شود که طعم آن منتقل می‌شود. در این ویدیو از میگو برای این نوع پخت استفاده شده است. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط