صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نجات ۱۰ فرد محبوس در ساختمان ۱۴طبقه

آتش‌سوزی در یک ساختمان اداری در بلوار فرحزادی

سخنگوی سازمان آتش نشانی از مهار آتش سوزی در ساختمانی اداری و ۱۴ طبقه خبر داد.
کد خبر: ۷۵۱۴۴۷
| |
4981 بازدید

سخنگوی سازمان آتش نشانی از مهار آتش سوزی در ساختمانی اداری و ۱۴ طبقه خبر داد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آتش سوزی در ساختمان اداری در بلوار فرحزادی گفت: این آتش سوزی ساعت ۲۰:۳۱ امشب به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که با دریافت این خبر بلافاصله چهار ایستگاه آتش نشانی با تجهزیات کامل به محل اعزام شدند.

وی افزود: محل حادثه ساختمان ۱۴ طبقه اداری بود که در هر طبقه ۱۰ واحد وجود داشت و چند واحد هم کاربری مسکونی داشتند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی ادامه داد: در طبقه سوم یک دفتر اداری به مساحت ۷۰ متر دچار آتش سوزی شده بود؛ این ساختمان کاملا شعله ور بود و آتش از پنجره ها بیرون می زد. با توجه به حجم آتش، شعله ها به سرعت در حال سرایت به واحدهای مجاور و ساختمان کناری بود.

ملکی افزود: از سوی دیگر دود بسیاری همه ساختمان را گرفته بود و بر اساس اطلاعات ما چند نفری داخل ساختمان محبوس بودند که باید علاوه بر خاموش کردن آتش، آن ها را نیز نجات می دادیم.

وی گفت: آتش نشانان هم زمان با خاموش کردن آتش با تجهیزات تنفسی به داخل ساختمان رفتند و ده نفر را خارج کردند. خوشبختانه به دلیل سرعت عمل، مورد مصدومیت نداشتیم.

سخنگوی سازمان آتش نشانی در خاتمه گفت: دود زیادی که در داخل طبقات بود با تجهیزات خاص خارج و محل ایمن سازی شد و تا دقایق دیگر آتش نشانان محل را ترک خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار