میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازی دو بازیکن نوجوان مشهدی مقابل استقلال شفر!

کد خبر: ۷۴۸۷۲۲
| |
3621 بازدید
عنایتی از بازی دو بازیکن تیم نوجوانان سیاه جامگان مقابل آبی های پایتخت خبر داد!

به گزارش تابناک ورزشی، تیم مشهدی که با نظر مرزبان سرمربی جدید این تیم طی چندهفته اخیر چهار مهره اصلی را کنار گذاشته و در واقع آنها را اخراج کرده است، حالا با کمبود بازیکن مواجه شده چرا که حمید علی عسگر هم در این تیم مصدوم شده است.

عنایتی در نشست خبری اعلام کرد: تیم ما فردا با ترکیبی جوان مقابل استقلال به میدان خواهند رفت. سبحان خاقانی و یک دفاع خیلی خوب به‌نام سجاد دانایی که بازیکن با کیفیت و آینده‌داری هستند، مقابل استقلال در ترکیب بازی می‌کنند. مطمئن باشید آنها فردا سورپرایز خوبی برای لیگ خواهند بود.
مربی سیاه‌جامگان در مورد غایبان این تیم برای دیدار مقابل استقلال گفت: فردا چهره ناشناس و جدید در ترکیب ما زیاد خواهید دید. بعد از دو بازی که دو بازیکن خوب‌مان را نداشتیم، فردا محروم نداریم. حمیدرضا علی‌عسگر هم مصدوم است و امیدوارم در یکی دو هفته آینده برگردد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات