میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اسطوره استقلال روی نیمکت تیم مهاجران افغانستانی

سرمربیگری تیم مهاجر به عهده حسن روشن پیشکسوت باشگاه استقلال و تیم ملی است و علی نظری جویباری نیز سرپرستی تیم پناهندگان را برعهده دارد.
کد خبر: ۷۳۸۹۰۳
| |
3886 بازدید
|
۱
دیدار دوستانه بین تیم های فوتبال مهاجر و هنرمندان ایران روز جمعه برگزار خواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های مهاجر و هنرمندان ایران در دیداری دوستانه در ورزشگاه تختی تهران به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

این مسابقه به همت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران صورت گرفته و با مساعدت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مقرر شد در یک بازی دوستانه، تیم فوتبال مهاجر متشکل از منتخب پناهندگان و مهاجران افغانستانی مقیم ایران در روز جمعه بیست و هشتم مهر ماه از ساعت شانزده در زمین چمن شماره یک ورزشگاه تختی تهران مقابل تیم فوتبال هنرمندان ایران به میدان برود.

بنا براین گزارش، نشست خبری و مطبوعاتی مسابقه دوستانه تیم‌های فوتبال مهاجر و هنرمندان ایران امروز (یکشنبه) در محل این اداره کل برگزار شد. گفتنی است سرمربیگری تیم مهاجر به عهده حسن روشن پیشکسوت باشگاه استقلال و تیم ملی است و علی نظری جویباری نیز سرپرستی تیم پناهندگان را بر عهده دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۴
کار قشنگی بویژه برای احترام به مردمان خوب کشور همسایه مان است . آفرین به این ابتکار و اقدام اخلاقی
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار