ترامپ و پوتین هدف داعش!

داعش با انتشار عکسی تبلیغاتی که در آن رهبران روسیه و آمریکا با شلیک گلوله مورد هدف قرار گرفتند از طرفداران خود خواست که حملاتی را انجام دهند.
کد خبر: ۷۳۸۴۷۶
|
۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸ 14 October 2017
|
1845 بازدید
داعش با انتشار عکسی تبلیغاتی که در آن رهبران روسیه و آمریکا با شلیک گلوله مورد هدف قرار گرفتند از طرفداران خود خواست که حملاتی را انجام دهند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، داعش در جدیدترین عکس تبلیغاتی خود چهره‌های دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتینرا هدف گلوله‌ها قرار داده است.

در این عکس یک مرد سفیدپوست با هفت تیر به تصویر این دو فرد شلیک می‌کند و همزمان از طرفداران داعش در کشورهای غربی خواسته می‌شود  حملاتی را علیه غیرنظامیان در کشورهایشان انجام دهند.

بر روی این عکس نوشته شده است "کمین بگیرید و از هر فرصتی برای حمله استفاده کنید؛ شام (سوریه) را گورستانی برای روس‌ها و آمریکایی‌ها کنید."

در گذشته به جای دونالد ترامپ عکس‌های اوباما در کنار پوتین منتشر می‌شد.

یک کارشناس داعش اعلام کرد: تنها چند ماه پیش داعش عکس اوباما را نشان می‌داد. یکی از موضوعات جالب این است که ترامپ و پوتین را در یک سطح قرار داده‌اند.

این عکس در حالی منتشر شده است که داعش در حال از دست دادن مواضع خود در عراق و سوریه است. در همین راستا چند روز گذشته نیروهای دولت عراق توانستند با کشتن ۱۹۶ نفر از نیروهای داعش ۹۸ روستای حومه و شهر حومه حویجه را بازپس بگیرند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت