میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لغو پروازهای پاکستان به آمریکا از آبان ماه

شرکت هواپیمایی ملی پاکستان موسوم به پی آی ای(PIA) اعلام کرد: این شرکت پروازهای مستقیم خود به آمریکا را از 31 اکتبر (9 آبان) بطور رسمی متوقف می کند.
کد خبر: ۷۳۶۴۴۷
| |
5475 بازدید
شرکت هواپیمایی ملی پاکستان موسوم به پی آی ای(PIA) اعلام کرد: این شرکت پروازهای مستقیم خود به آمریکا را از 31 اکتبر (9 آبان) بطور رسمی متوقف می کند.

به گزارش ایرنا؛ شرکت هواپیمایی بین‌المللی پاکستان درحال حاضر روزانه به ۵۱ مقصد در آسیا، اروپا و آمریکای شمالی پروازهای مستقیم دارد. این شرکت هم‌اکنون در ناوگان هوایی خود، دارای ۳۵ فروند هواپیمای جت مسافربری می‌باشد.

مقامات ارشد شرکت هواپیمایی پاکستان روز شنبه به رسانه های پاکستان اعلام کردند: این شرکت سالانه به دلیل پروازهای مستقیم خود به آمریکا یک میلیارد و 250 میلیون روپیه خسارت پرداخت می کند اما برخی از سیاستمداران و مقامات عالی رتبه دولتی که تابعیت یا مجوز اقامت در آمریکا را دارند با اعمال نفوذ خود از توقف این پروازها جلوگیری کرده اند.

مسئولان این شرکت اعلام کردند: از 31 اکتبر (9 آبان) در سامانه شرکت هواپیمایی ملی پاکستان، گزینه رزور بلیت برای آمریکا حذف می شود.

شرکت هواپیمایی ملی پاکستان از سال 1961 میلادی تاکنون در هفته 5 پرواز مستقیم از پاکستان به چهار شهر آمریکا را بدون هیچ وقفه انجام داده است.

گفته می شود، افزایش تنش در روابط سیاسی دو کشور پس از اعلام راهبرد جدید آمریکا در قبال افغانستان و جنوب آسیا از دلایل لغو این پروازها بوده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت