مرگ اسرارآمیز در چاه ۱۰ متری
کد خبر: ۷۳۰۸۴۱
| | 9462 بازدید
مرگ اسرارآمیز مردی در چاه ۱۰متری تیم جنایی را در برابر یک معما قرار داده است.
به گزارش همشهری، ظهر چهارشنبه گذشته مردي با سر و صورت خون آلود خود را به بازيكنان يكي از تيمهاي فوتبال كه در ورزشگاهي در غرب تهران در حال تمرين بودند رساند و گفت كه هم خودش و هم دوستش در چاه آب 10متري سقوط كردهاند.
مرد مجروح مدعي بود كه به سختي توانسته خودش را از چاه بيرون بكشد اما دوستش هنوز داخل چاه گرفتار است.
پس از اين اتفاق، فوتباليستها موضوع را به آتشنشاني و اورژانس اطلاع دادند و آنها، پيكر مردي كه درون چاه گرفتار شده بود را بيرون كشيدند. اما درمعاينات اوليه مشخص شد كه وي جان باخته است.
در ادامه مرد مجروح براي مداوا به بيمارستان منتقل شد و از آنجا كه ماجرا مشكوك بهنظر ميرسيد، پليس در جريان قرار گرفت.
ماموران پس از حضور در بيمارستان به تحقيق از دوست متوفي پرداختند.
وي گفت: روز حادثه سوار خودروي وانت دوستم در غرب تهران بوديم كه در نزديكي ورزشگاهي توقف كرد و گفت قصد انجام كاري را دارد. او از ماشين پياده شد و ديگر برنگشت. من كه نگران شده بودم از ماشين پياده شدم و در اطراف به جستوجو پرداختم اما ناگهان پايم سر خورد و به درون چاه افتادم. آنجا بود كه متوجه شدم دوستم هم به داخل چاه افتاده است. به سختي خود را به بيرون از چاه رساندم و به سمت زمين بازي رفتم تا از فوتباليستها كمك بخواهم.
اظهارات وي مرموز بود براي همين مأموران با قاضي محسن مدير روستا تماس گرفتند و ماجرا را گزارش كردند.
با دستور قاضي جنايي دوست متوفي تحت الحفظ در بيمارستان است تا پس از بهبودي براي تحقيق به دادسراي جنايي تهران برود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




