ته چین؛
روش تشخیص و برش آناناس رسیده
آناناس یا کاجدیس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. این میوه نوعی میوه چندگانه است که در علم باغبانی به آن سینکارپ گفته می شود. پوست کندن و برش این میوه به خاطر نوع پوسته بیرونی آن که غیر قابل مصرف میباشد کمی سختر از میوه های دیگه است در این ویدیو نحوه بریدن آناناس را فرا میگیریم.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
ته چین آشپزی بریدن ویدیو تکنیک برش آناناس Pineapples how to cut Pineapples تکه تکه کردن آناناس برش زدن آناناس پوس کندن آناناس اخبار مرتبط
