ته چین؛

دستور پخت کسرول تست فرانسوی

کد خبر: ۷۱۴۵۴۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۹ 22 July 2017
تعداد بازدید : 116

مواد لازم:
مواد لازم:
يک نان فرانسوي 450 گرمی
هشت عدد تخم مرغ
دو پیمانه شیر کامل یا شیر کم چرب دو درصد چربی
یک و نیم پیمانه یک و نیم پیمانه خامه هاف اند هاف (شیر خامه)
دو قاشق چاي‌خوري وانيل
يک چهارم قاشق چاي‌خوري پودر دارچين
سه چهارم پيمانه کره
يک و يک سوم پيمانه سر پر شکر قهوه‌اي
سه قاشق چاي‌خوري شربت ذرت
بازدید 6269
تست فرانسوی یا فرنچ تست نوعی نان است که شهرت جهانی دارد و در بیشتر هتل‌ها برای صبحانه سرو می‌شود، برای تهیه این نوع نان معمولا نان تست فرانسوی را در تابه مانند پنکیک با کره سرخ میکنند در این ویدیو دستور پخت تست فرانسوی باشکر قهوه‌ای و شربت ذرت را می‌بینید
اشتراک گذاری