مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 169
کد خبر:۷۱۰۱۱۹
کد خبر:۷۱۰۱۱۹
5485 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای انبه

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می‌شود. در این ویدیو کمی پوره انبه با ژلاتین هم به آن اضافه شده است تا طعمی استوایی به آن داده شود. در روزهای گرم با این دسر خنک و خوشمزه به روزهای خود طراوت دهید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟