درج نام دو بانک در فهرست نهادهای پولی مجاز

نام بانک مهر اقتصاد و مؤسسه ثامن در سایت بانک مرکزی ثبت شد
کد خبر: ۷۰۶۹۴۵
| |
8589 بازدید
درج نام دو بانک در فهرست نهادهای پولی مجازبانک مرکزی نام بانک مهر اقتصاد و مؤسسه اعتباری ثامن را در بخش بانک‌ها و نهادهای پولی مجاز، بخش مؤسسات متقاضی اخذ مجوز، درج کرد.

به گزارش فارس، بانک مرکزی امروز نام بانک مهر اقتصاد و موسسه اعتباری ثامن را در فهرست موسسات مجاز، با قید متقاضی دریافت مجوز درج کرد.

بانک مهر اقتصاد و موسسه ثامن موافقت اولیه را برای دریافت مجوز دریافت کرده‌اند و باید فرایند تعیین شده برای اخذ مجوز را طی کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس بانک مهر اقتصاد همه فرایندها را طی کرده و تنها مرحله عرضه سهام این بانک در بورس باقی مانده است زیرا طبق قانون، اشخاص حقیقی و حقوقی حداکثر می‌توانند تا 10 درصد سهام یک بانک را در اختیار داشته باشند.
 
 
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت