تعداد بازدید : 1956
کد خبر:۷۰۰۹۴۰
کد خبر:۷۰۰۹۴۰
11634 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ | ۱۳۹۶/۰۳/۱۶
06 June 2017
ته چین؛

دستور پخت پیتزای نان پیتا

نان پیتا، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد و از آرد گندم، نمک، خمیر ترش، شکر و آب درست می‌شود. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی می‌گذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار می دهند. داخل خمیر شروع به باد کردن می کند و به شکل پاکت در می آید. معمولا داخل آن انواع مواد خوراکی قرار داده می‌شود به شکل ساندویچ سرو می‌شود. این نان تاریخ چند هزار ساله در خاورمیانه دارد و منشأ پیتزا نیز دانسته شده‌است. طرز تهیه پیتزای نان پیتا را در این ویدیو فرا می گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟