بازدید مقامات پاکستان و ایران از محل حمله تروریستی در بلوچستان

مقامات پاکستانی و ایرانی از محل حمله به مرزبانان در بلوچستان بازدید و بر همکاری بیشتر برای مبارزه با تروریسم تأکید کردند.
کد خبر: ۶۹۴۴۱۷
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷ 15 May 2017
|
2685 بازدید
مقامات پاکستانی و ایرانی از محل حمله به مرزبانان در بلوچستان بازدید و بر همکاری بیشتر برای مبارزه با تروریسم تأکید کردند.
 

به گزارش فارس،مقامات پاکستانی و ایرانی از محل حمله به مرزبانان در بلوچستان بازدید و بر همکاری بیشتر برای مبارزه با تروریسم تأکید کردند.

به گزارش روزنامه جنگ، میر شهک بلوچ یک مقام محلی منطقه چاغی بلوچستان و سرهنگ کاشف اعجاز به نمایندگی از پاکستان و سرهنگ نجف سفری و سرهنگ سهادی به نمایندگی از ایران از مناطق حساس مرز مشترک به ویژه منطقه‌ای که مرزبانان ایرانی هدف حمله قرار گرفتند بازدید به عمل آوردند.

مقامات دو کشور از منطقه چاغی همچنین نقاط مرزی رباط و کچاو در مرز مشترک بازدید کردند.

بعد از بازدید انجام شده از مرز مشترک مقامات پاکستانی و ایرانی برای افزایش تدابیر مشترک و برقراری امنیت در مرزها به توافق رسیدند.

قبل از این روز پنجشنبه هم یک هیأت پاکستانی برای مذاکره درباره برقراری امنیت در مرز مشترک با سرهنگ نجف سفری ملاقات کرد.

مذاکره بین مقامات پاکستان و ایرانی برای برقراری امنیت در مرز مشترک در شهر مرزی تفتان و به مدت 6 ساعت ادامه داشت.

چندی پیش 10 مرزبان ایرانی بر اثر حمله تروریست‌ها از خاک پاکستان به شهادت رسیدند که گروه جیش العدل مسئولیت این حمله را به عهده گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت