میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پایان جولان شرور معروف منطقه کهیری

کد خبر: ۶۹۳۰۳۹
| |
8290 بازدید
سردار رحیمی از انهدام دو باند بزرگ مواد مخدر و دستگیری هفت قاچاقچی مسلح و همچنین هلاکت شرور معروف منطقه «کهیری» در سه عملیات ضربتی پلیس خبر داد.
 
به گزارش مردم سالاری، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،گفت:ماموران جان بر کف نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان حوالی ساعت ۶ صبح امروز موفق شدند در عملیاتی که در ارتفاعات حد فاصل «چانف» و «کهیری» در منطقه جنوب استان سیستان و بلوچستان انجام شد، شرور معروف منطقه کهیری، «خدابخش بلوچ» را به هلاکت برسانند.
 
وی افزود: این شرور پیش از این در عملیاتی خرابکارانه به یکی از مکاموران پاسگاه کهیری تیراندازی کرده و پس از آن در مسیر مامورانی که برای کمک به این مامور مجروح به سمت پاسگاه کهیری در حال حرکت بودند توسط دو تله انفجاری اقدام به خرابکاری کرده که در پی انفجار سلاح‌ها چند تن از ماموران نیروی انتظامی به شهادت رسیدند.
 
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین ماموران دلاور ما در دو عملیات دیگر در شهرستان‌های ایرانشهر و سراوان موفق به انهدام دو باند بزرگ مواد مخدر شده و در پی این عملیات‌ها ۷ قاچاقچی را دستگیر کرده و حدود ۴ تن مواد مخدر، ۹ خودرو و مقادیری سلاح و مهمات از آن‌ها کشف و ضبط کردند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت