ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ ناگوار 2 کارتن خواب زیر آوار بتن

کد خبر: ۶۹۱۱۶۷
| |
18092 بازدید

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ریزش دیوار یک کارخانه تولید بتن در شهرک کارون مرگ یک مرد افغان و یک ایرانی را رقم زد و یک کارتن خواب دیگر نیز زخمی شد.

به گزارش جام جم، سید جلال ملکی در گفت و گو با ایرنا افزود: ساعت 17:40 عصر پنجشنبه حادثه ریزش آوار در خاوران شهرک کارون به سامانه 125 اعلام و ماموران 3 ایستگاه آتش نشانی به همراه جرثقیل سازمانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی بیان کرد: درکنار دیوار یک کارخانه تولید بتن حجم بسیار زیادی از مواد اولیه تولید بتن نگهداری می شد که بدلایل نامشخص این دیوار دچار ریزش شد.

ملکی ادامه داد: به هنگام ریزش دیوار 3 کارتن خواب در پشت دیوار قرار داشتند که هر 3 نفر در زیر آوار محبوس شدند.

وی خاطرنشان کرد: آتش نشانان یک نفر که از ناحیه دست و صورت دچار مصدومیت شده بود را از زیر آوار خارج و توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شد.

به گفته ملکی 2 مرد 40 تا 45 ساله یکی افغان و دیگری ایرانی بدلیل حجم زیاد آوار و همچنین شدت جراحات وارده در این حادثه جان باختند.

وی اعلام کرد: علت این حادثه را در دست بررسی است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات