ته چین؛
انچیلادا و پای چوپان را می‌توان تنها با مواد گیاهی تولید کرد. انچیلادا یک غذای مکزیکی لذیذ است که با پیچیدن نان ذرت دور انواع پرکن‌ها اما اکثرا گوشت درست می‌َشود اما در این ویدئو نوع گیاهی آن آموزش داده شده و پای چوپان هم نوعی از پای است که در اصل با پرکن گوشتی درست می‌شود اما این مدل گیاهی آن است.
کد خبر: ۶۸۱۲۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۷ 03 April 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 2422


اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: