تایید پایبندی ایران به برجام از سوی آمانو

کد خبر: ۶۷۸۷۳۳
|
۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶ 21 March 2017
|
2964 بازدید
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برجام را توافق‌نامه‌ای مفید و ارزشمند برای جامعه بین‌المللی خواند و تاکید کرد که ایران تاکنون به همه تعهدات خود در قبال این توافق پایبند بوده است.

به گزارش ایسنا، یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در نشستی که با حضور کاترین اشتون رییس پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا و یوسف العطیبه سفیر امارات در آمریکا در سالن کارنگی نیویورک برگزار شد، تاکید کرد که از نظر آژانس، ایران تاکنون به همه تعهدات خود در قبال برجام پایبند بوده است.

وی با تشریح وظایف این آژانس در رابطه با توافق هسته‌ای، این وظایف را در راستی‌آزمایی و نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران خلاصه کرد و گفت: تا آنجا که به راستی‌آزمایی مربوط می‌شود مسئولین این آژانس تاکنون بر همه تاسیسات و ابعاد مختلف برنامه هسته‌ای ایران دسترسی داشته و ناظر و شاهد اجرای دقیق مفاد برجام بوده‌اند.

بر اساس گزارش العالم، آمانو در پاسخ به سئوالاتی درخصوص برنامه موشکی ایران و یا روابط ایران با حزب الله و حماس و یا حمایت از انصارالله در یمن که از نظر سفیر امارات متحده عربی با روح این توافق ناسازگاری دارد، گفت: وظیفه آژانس نظارت بر برنامه هسته‌ای و تایید انطباق برنامه هسته‌ای ایران با مفاد توافق هسته‌ای است که تاکنون به موردی از نقض این مفاد از سوی ایران برنخورده است.

وی در پایان یکی دیگر از مسائلی را که این آژانس با آن روبرو است بودجه مورد نیاز آژانس برای ادامه فعالیت های خود دانست و افزود که برای ادامه این فعالیت ها به بودجه بیشتری دست کم 2 درصد افزون بر بودجه فعلی نیاز داریم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت