جسد گروگان آلمانی در فیلیپین کشف شد

یکی از مقامات ارشد نظامی فیلیپین از کشف جسد گروگان آلمانی خبر داد.
کد خبر: ۶۷۳۹۰۶
| |
1636 بازدید

یکی از مقامات ارشد نظامی فیلیپین از کشف جسد گروگان آلمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، سرهنگ «سیریلیتو سوبجانا» یکی از فرماندهان ارشد نظامی فیلیپین با اعلام خبر کشف جسد گروگان ربوده شده آلمانی اظهار داشت: سربازان فیلیپینی جسد گروگان ۷۰ ساله آلمانی را در روستایی واقع در منطقه «ایندانا» پیدا کردند.

این در حالی است که مقامات ارشد فیلیپین دوشنبه هفته قبل اعلام کردند که عناصر گروه «ابو سیاف» گروگان آلمانی را در جنگل‌های «سولو» اعدام کرده‌اند.

گفتنی است گروه ابوسیاف برای آزادی این ۲ نفر حدود ۹۰۰ هزار دلار باج درخواست کرده بود.

ابو سیاف یک گروه تروریستی است که در استان باسیلان فیلیپین از سال ۱۹۹۱ شکل گرفته است. اقدامات این گروه بسیار خشن گزارش شده است. این گروه مسئولیت فجیع ترین حمله تروریستی فیلیپین که در سال ۲۰۰۴ رخ داد و منجر به کشته شدن ۱۱۶ نفر شد را برعهده گرفته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت