انتقاد پورکیانی از مذاکره استقلال با زهیوی

کد خبر: ۶۵۲۱۸۹
| |
3167 بازدید
|
۳

قائم مقام تیم فوتبال استقلال خوزستان، گفت:‌ اینکه کار استقلال برای مذاکره با رحیم زهیوی حرفه‌ای بوده یا نه را مردم و رسانه‌ها قضاوت کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، علی پورکیانی در مورد مذاکره باشگاه استقلال با رحیم زهیوی، گفت: ایرادی ندارد استقلالی‌ها مذاکره کنند اما اینکه آیا مذاکره با بازیکن تحت قرارداد بدون هماهنگی با باشگاه‌ش حرفه‌ای است یا نه را مردم و رسانه‌ها قضاوت کنند.

وی افزود: روز گذشته باشگاه استقلال فکسی به باشگاه ما ارسال کرد که به دلیل اینکه باشگاه در آن زمان تعطیل شده بود ما این نامه را امروز دیدیم. همانطور که در این هفته بارها و به صورت مکرر اعلام کردم سرمربی و مدیرعامل تیم در مورد پیشنهاد بازیکنان تصمیم گیری می‌کنند و در هفته آینده نظر سرمربی و مدیرعامل تیم را در جلسه‌ای می‌پرسیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
خوب عمو جان !عزيز من ! آقاي قائم مقام ! پول بازيكن را بدهيد تا سراغ تيم ديگري نرود.شما هم خدارا مي خواهي هم خرما !بازيكن فوتبال هم مانند هر حرفه ديگري به دستمزد نياز دارد براي گذران زندگي .
بدون پول هم مگر مي شود؟پولش را بدهيد ماندگار هم مي شود.
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
خوب عمو جان !عزيز من !
ahmad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۹
هههههه
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت