صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عدم رعایت حق تقدم جان ٣ نفر را گرفت

کد خبر: ۶۵۲۰۲۸
| |
3549 بازدید
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، گفت: روز دوشنبه دو تصادف در جاده های کشور رخ داد که رعایت نکردن حق تقدم راننده تندر ٩٠ در یکی از این حوادث، منجر به مرگ ٣ نفر شد.
 
به گزارش ابتکار، سرهنگ نادر رحمانی درباره وقوع حادثه نخست، افزود: این تصادف در محور کیلومتر ٢۴ اسدآباد و بین تندر ٩٠ و وانت نیسان اتفاق افتاده که متاسفانه ٣ نفر در دم کشته شدند و یک نفر هم مجروح شد.
 
وی با اشاره به جزئیات تصادف دوم که در استان اصفهان رخ داد، گفت: پلیس راه دامنه، واژگونی یک دستگاه مینی بوس بنز را در محور کیلومتر ٢٠ تیران به دامنه گزارش کرده که علت آن تخطی راننده از سرعت مطمئنه بوده است. این تصادف به خیر گذشته و تنها باعث مجروح شدن راننده شده است.
 
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره تصادف ساعت ١:١۵ بامداد سه شنبه استان کرمان نیز، افزود: دو کامیون و یک تانکر( کامیون اسکانیا ، (فاقدبار)، کامیون بنز( حامل بارخیار)، تانکر ایویکر(حامل بار قیر) در محور کیلومتر ١١ کمربندی جنوبی باهم برخورد کردند که مقصر آن کامیون اسکانیا به علت تجاوز به چپ بوده است. در این تصادف هر ٣ راننده مجروح شده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟