میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ناکامی سومین نماینده ایران در گرندپری

بهنام اسبقی، تکواندوکار وزن 68- کیلوگرم کشورمان در اولین دیدار خود به مصاف «کانستنتین مینین» روس، دارنده مدال برنز مسابقات قهرمانی اروپا 2016 رفت و نتیجه را 4 بر 5 به حریف روسی خود واگذار کرد.
کد خبر: ۶۴۷۲۹۲
| |
2907 بازدید

بهنام اسبقی در نخستین مبارزه خود رودرروی «کانستنتین مینین» نماینده روسیه قرار گرفت و با قبول شکست از دور رقابت‌ها کنار رفت.
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، دومین روز از فینال گرندپری 2016، از صبح امروز (شنبه) به وقت ایران در مجموعه ورزشی المپیک «سارهادچی» آغاز شده است و مبارزات تکواندوکاران اوزان 57- و 67+ کیلوگرم زنان و 68- و 80+ کیلوگرم مردان در حال پیگیری است.
در این دوره از مسابقات 16 تکواندوکار (هر وزن دو نماینده) براساس آخرین رنکینگ اعلام شده در ماه اکتبر به مصاف یکدیگر می‌روند تا در نهایت مدال آوران 4 وزن 58-، 68-، 80- و 80+ کیلوگرم در گروه مردان و 4 وزن 49-، 57-، 67- و 67+ گیلوگرم زنان در آخرین رویداد سال 2016 معرفی شوند.
بهنام اسبقی، تکواندوکار وزن 68- کیلوگرم کشورمان در اولین دیدار خود به مصاف «کانستنتین مینین» روس، دارنده مدال برنز مسابقات قهرمانی اروپا 2016 رفت و نتیجه را 4 بر 5 به حریف روسی خود واگذار کرد.

فینال گرندپری G8 است و به دارندگان مدال طلا 80 امتیاز، نقره 48 امتیاز و برنز 28.8 امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی و جهانی تعلق می‌گیرد.
ناکامی سومین نماینده ایران در گرندپری 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت