بازدید 17630
علی نوبخت در گفت و گو با «تابناک» مطرح کرد؛

کار خطرناکی که مجلسیان به دنبال آن هستند

ادغام وزارت رفاه با وزارتخانه‌ای که برای انجام برخی کارهای خود نیز ناتوان است، به نفع کشور و سلامت مردم نیست. اعتقاد داریم که رفاه اجتماعی، باید دارای سازمانی مقتدر و چابک در کشور باشد؛ بنابراین، با ادغام این دو وزارتخانه، محقق نخواهد شد و ما با این موضوع مخالفیم. ما نظر کارشناسی خود را در این باره داده‌ایم، ولی مجلس تا امروز آن را نپذیرفته است.
کد خبر: ۶۴۱۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶ 17 November 2016
در آخرین جلسه کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه، پس از آنکه موضوع تلفیق بیمه ها نتوانست اکثریت آرا را به دست آورد، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور تجمیع درآمدهای بیمه ای و همچنین برای جمع آوری درآمدهای حاصل از بیمه، راهکار ادغام دو وزارت رفاه و تأمین اجتماعی با وزارت بهداشت با نام وزارت «سلامت و رفاه» را مطرح کردند.

به گزارش «تابناک»، اما این موضوع با مخالفت شدید وزارت بهداشت و درمان روبه رو شد، به گونه ای که وزیر بهداشت ضمن انحرافی خواندن پیشنهاد تلفیق وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه، تأکید کرد: ادغام وزارت رفاه در وزارت بهداشت ـ که در انجام برخی کارهای خود ناتوان است ـ به نفع کشور و سلامت مردم نیست.

سید حسن هاشمی با اشاره به پیشنهاد مجلس در خصوص ادغام دو وزارتخانه بهداشت و رفاه و همچنین جدا شدن علوم پزشکی از وزارت بهداشت، اظهار کرد: ما با جدا شدن آموزش پزشکی از وزارت بهداشت مخالفیم. این موضوع جزء جدا نشدنی وزارت بهداشت است و در سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی رهبری نیز به آن اشاره شده است.

وی افزود: ادغام وزارت رفاه با وزارتخانه‌ای که در انجام برخی کارهای خود نیز ناتوان است، به نفع کشور و سلامت مردم نیست. اعتقاد داریم که رفاه اجتماعی، باید دارای سازمانی مقتدر و چابک در کشور باشد؛ بنابراین، با ادغام این دو وزارتخانه، محقق نخواهد شد و ما با این موضوع مخالفیم. ما نظر کارشناسی خود را در این خصوص داده‌ایم، ولی مجلس تا به امروز آن را نپذیرفته است.

البته این موضوع در مجلس شورای اسلامی و در کمیسیون های اجتماعی و بهداشت و درمان نیز با مخالفت نمایندگان مواجه شد، به گونه ای که رؤسای هر دو کمیسیون اعلام کرده اند، کمیسیون با ادغام این دو وزارت خانه مخالف است و هم اکنون انجام این کار به ضرر مردم خواهد بود.

سلمان خدادادی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص پیشنهاد تشکیل وزارت سلامت و رفاه در کمیسیون تلفیق مجلس گفت: پیشنهاد تشکیل وزارت سلامت و رفاه اشتباه و غیرقابل قبول است. در مجالس قبل، طی اقدامات عجولانه وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت راه، مسکن و شهرسازی تشکیل شد؛ بنابراین اقدمات عجولانه، تعصبانه و غیرکارشناسی نه تنها هیچ مشکلی را حل نمی کند، بلکه معضلات سازمان ها و نهادها را نیز افزایش می دهد.

وی با اشاره به اینکه اقدامات غیرکارشناسی در تشکیل وزارتخانه ای جدید هیچ خروجی مثبتی نخواهد داشت، افزود: متأسفانه برخی نمایندگان در کمیسیون تلفیق به دنبال انتقال بیمه ها از جمله بیمه سلامت به زیر مجموعه وزارت بهداشت بودند، اما این پیشنهاد درکمیسیون تلفیق آرای کافی را به دست نیاورد، ولی همین نمایندگان در حال حاضر موضوع دیگری را مطرح کردند.

خدادادی با بیان اینکه وزارت بهداشت در بحث تجمیع بیمه ها نمی تواند ناظر، مجری و سیاستگذار باشد، تصریح کرد: متأسفانه طرح مجدد پیشنهاد ادغام وزارت بهداشت با وزارت تعاون رفاه، به نوعی بی نظمی و برهم ریختگی در دو وزارتخانه ایجاد می کند، زیرا طرح این گونه پیشنهادها بدون کار کارشناسی بوده و به نفع وزارتخانه مربوطه و مردم نیست.

وی با تأکید بر اینکه پیشنهاد تشکیل وزارت سلامت و رفاه عجولانه و غیرکارشناسی است، گفت: پیشنهادی که در کوتاه مدت مطرح می شود، ممکن است در آینده ای نه چندان دور، مسئولان کشور را دچار پشیمانی کند؛ مانند اینکه در حال حاضر برخی تصمیمات عجولانه گرفته شده است.

همچنین علی نوبخت، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با تابناک اظهار داشت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با این پیشنهاد مخالف است.

این نماینده مجلس در ادامه افزود: در کمیسیون تلفیق، زمانی که طرح تجمیع بیمه ها رأی نیاورد، برخی نمایندگان این پیشنهاد را مطرح کردند. آنان به تصور اینکه نظام سلامت نباید بدون پشتوانه مالی باشد، این پیشنهاد را دادند، که به نظر می رسد، طرح کاملا خام و نپخته ای است.

وی گفت: البته حرف خام و نپخته دیگری نیز در این جلسه مطرح شد و طراحان حذف آموزش و پزشکی را نیز از این وزارت خانه پیشنهاد دادند که از نظر کمیسیون بهداشت، هر دو پیشنهاد در این مقطع زمانی بسیار خطرناک و خطا بوده و از نظر ما رد است.

این نماینده مجلس گفت: عملا این طرح در کمیسیون رأی نخواهد آورد و اگر به هر دلیلی موفق شد در کمیسیون تلفیق رأی بیاورد، ما در صحن با آن مخالفت خواهیم کرد و اجازه نمی دهیم وزارت جدیدی با نام وزارت رفاه و سلامت شکل گیرد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲۷
طرحهای ادغام وزارتخانه ها خیلی بیخوده
جدا نمودن قسمت آموزشی وزارت بهداشت و الحاق آن به وزارت علوم باعث از بین رفتن پزشک سالاری شده و بسیار پسندیده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۸
در هيج جاي دنيا درمان و آموزش يك جا نيست.
اين كار خيانت به نظام آموزشي و درماني كشور بود.
بیمه ها را بدون ادغام هم میشود ادغام کرد.
فقط کافیست قوانین حاکم بر همه را یکسان کنید و در ضمن همه را موظف کنید تا در تمامی مراکز درمانی خصوصی و دولتی و ... سرویس دهی کنند.
لازم است درامد پزشک کم و به رفاه و سلامت و کار جوان توجه شود. الان ایران برای دزد و پزشک و جراح بهشت است و اصلن خارج نمیشوند چون در ایران 5 برابر امریکا درامد بر اساس شاخص درامد سرانه و نرمال سازی ان دارند و باید بنیانگذار نجومیگیری و هرج و مرج که لطف اله فروزنده که فردی ولایی و متتقی معرفی شده را دستگیر و محاکمه و اعدام کرد
همه دنیا آموزش دست یک وزارت خانه است و باید بره وزارت علوم و دکتر ها مثل همه دنیا باشند نه تافته جدا بافته
با ادغام این دو وزارتخانه بلایی که بر سر خودروسازی آمد بر سر مردم می آید یعنی هر خدمتی که بخش درمان به مردم ارائه دهد تنها فایده اش برای پزشکان خواهد بود و مردم سرشان بی کلاه می ماند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۷
اوه اوه راست میگی اونوقت از خدمات واقعا ستودنی پزشکان دیگه خبری نیس. جک میگی مومن؟
باسلام بیمه ها ادغام شود وضعیت درمان عالی میشود
باسلام بیمه ها ادغام شود وضعیت درمان عالی میشود
اگر قرار به ادغام وزارت خانه ها باشد بهتریم ادغام آموزش پرورش و علوم است تا شاهد یک نظان یکپارچه آموزشی باشیم. عجیب است وقتی چنین ادغامی در اثر کشورهای جهان انجام شده و ویژگی های ان کاملا باری است مجلسیان دست روی وزارتخانه های تا حدودی بی ربط به هم می گذارند.
بله، قطعا کاری بسیار خطرناک است و آشفتگی های صندوق های بیمه ای به شدت افزایش میدهد. بنظر بنده اگر مرخصی نمایندگان بیشتر شود، خیلی به نفع کشور است. این طور کارها شوخی نیست.
وزارت رفاه و وزارت دادگستری بود و نبودشون فرقی نداره
نماینده ها و مدیران چرا فکر میکنم به طرح های دهن پرکن مشکلات حل میشه؟ چه فرقی می کنه اونوقت دوتا معاونت تشکیل خواهد با این نام ها همین الان دو وزیر را با هم هماهنگ کنید در واقع قوانین را هماهنگ کنید
واقعيت اينه كه آموزش پزشكي بايد مثل قبل برگرده به وزارت علوم .در اصل گرفتن آموزش پزشكي توسط وزارت بهداري و تسكيل وزارت بهداشت كار عجولانه اي بود كه ٣٠سال پيش براساس مقتضيات آن زمان و بسيار غيركارشناسي صورت گرفت و در طي اين سالها لابي پزشكان جلوي اصلاح اشتباه گذشتگان را گرفته و باز هم خواهد گرفت.و هزينه بي در و پيكر بودن آموزش پزشكي و درمان را مردم با جانشان ميپردازند تا درآمد پزشكان ١٠تا١٠٠برابر افزايش يابد.!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۷
صد برابر به این میگن تارج بیت المال به صورت سیستماتیک توسط قشر خاص
جدا شدن آموزش از وزارت بهداشت سال ها پیش باید اتفاق می افتاد. مدیریت کلان آموزش عالی کشور به صورت یک پارچه امر ضروری است که سال هاست کشور از آن بی بهره است. از طرفی مستقل شدن تامین کننده ی خدمات سلامت هم موجب کار آمد شدن ساختار ارایه خدمت خواهد شد.
همون وزارت رفاه هم باید دو.تیکه بشه، وزارت اجتماعی باید تشکیل بشه که کمیته امداد و بهزیستی و.سایر نهاد ها زیر مجموعه اون بشن و وظیفه اش کمک به مردم نیازمند باشه فقط
وزارت کار و رفاه یک وزارت خانه بزرگ با مدیرانی بسیار فشل و ناکارامد میباشد.

در حالی که باید یک الگوی کامل برای ایجاد اشتغال و کارافرینی و نمونهای برای بهره وری باشد ,اما در عمل به یکی از بزرگترین اتلاف کنندگان سرمایه های ایرانی تبدیل شده.

زیر مجموعه صناییع عمومی تامین با شرکتهایی چون لوازم خانگی پاری,پارس الکتریک ,صنایع شیر و مواد لبنی و المترونیک سیرجان , شرکت عالم ارا و...
دهها شرکت اینچنینی با هزاران هکتار زمین و صدها هزار متر سوله صنعتی .....
تمامی این شرکتها تعطیل هستند

این شرکتها حدود 10 هزار کارمند داشتند اما اکنون تمام این شرکتها به 100 نفر پرسنل رسمی ندارند

تولید پارس الکتریک و الکترونیک سیرجان, لوازم خانگی قزوین , شیر ملارد و... 4سال است که صفر میباشد

صورتهای مالی این شرکتها در بورس اوراق بهادار قابل پیگیری هستند .

4 سال صفر نتیجه عملکرد وزارت کار در شرکتهای مذکور است..... 13 سال زیان دهی نیجه مدیران وزارت کار میباشد.
مدیرانی که از قبل این شرکتهای بدون تولید حقوق مزایا ,پاداش و.... دریافت میکنند
پیشنهاد خوبیه، من که موافقم
عالیه این پیشنهاد. پایان پزشک سالاری را شاهد خواهیم بود.
بهترین کار ادغام و با دو معاونت رفاه و سلامت است - کسانی هم 50 میلیون میگیرن بساطشان را جمع میکنن-پزشکان هم بیشترین ضرر را میکنن بساطشان جمع می شود همه چیز عادلانه میشه- نظرات منفی متعلق به پزشکان هستش-مطمئن باشید کسی که این طرح را داده فکر همه جایش را کرده -متضرر در این طرح پزشکان هستن وبه نفع مردم
آموزش پزشکی مثل تمام دنیا باید زیر نظر وزارت علوم باشه تا برمبنای امکانات دانشگاهها پذیرش دانشجوی پزشکی صورت بگیره که به نظرم طبق استانداردهای جهانی یک دهم پذیرش امروزه ....نمیشه چون وزارت بهداشت فلان قدر پزشک کم داره همون قدر بدون پشتوانه دانشجو بگیره ....به این ترتیب تعداد پزشکها با ظرفیت واقعی آموزشی کشور بسیار کاهش و البته درآمدشون بازم افزایش پیدا میکنه
بنده هیئت علمی د ع پزشکی هستم.
ادغام این دو وزارتخانه کاری غیر علمی و کاملا اشتباه است. بیمه به عنوان خریدار خدمت باید از ارائه دهنده آن جدا باشد تا قدرت چانه زنی داشته باشد. مگر می شود فروشنده و خریدار خدمت یکی باشد؟ در آن صورت فساد بیداد خواهد کرد.
در مورد جدا شدن آموزش از وزارت بهداشت: دانشجویان ع پزشکی بخش اعظم تحصیلشان را در مراکز ارائه خدمت مانند بیمارستان، مراکز بهداشت و ... می گذرانند. همین الان که متولی یکی است کلی مشکل وجود دارد. اگر این بخش حل شود پیشنهاد خوبی است.
وزارت رفاه دیگه باید بشه وزارت بهزیستی یا وزارت امال و ارزو
وزارت رفاه و وزارت دادگستری باید حذف شوند و کارمندان آنها هم مرخص شوند و بودجه مملکت بیش از این هدر نره و این دو وزارت خانه اصلا" مفید نیستن و بیخودی دارن مثل زالو بدجه مملکت رو میمکند
با سلام بله آموزش پزشکی را از بهداشت جدا کنید که پزشکان ما هم مثل مهندسن با سواد شوند
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی