صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راننده کامیون‌ها طعمه سارقان آبمیوه‌ای

کد خبر: ۶۴۰۴۲۳
| |
5953 بازدید
دو هم‌سلولي خطرناك كه نقشه سرقت محموله‌هاي نفتي را در زندان طراحي كرده بودند، بعد از رهايي از حبس آن را اجرا كردند. متهمان رانندگان را تا يك قدمي مرگ پيش مي‌بردند. یکی از متهمان قبلا به اتهام قتل یک راننده بازداشت شده بود.

به گزارش جوان، چهارم مردادماه بود كه راننده يك تريلر وارد كلانتري 157 باقر شهر شد و مأموران را از ماجراي سرقت خودرو‌اش با خبر كرد. او توضيح داد حادثه 24 تيرماه اتفاق افتاده است و به دليل آسيب‌هايي كه به او وارد شده فرصت شكايت برايش فراهم نشده بود.
 
وي در شرح ماجرا گفت: روز حادثه در پالايشگاه نفت جاده باقر شهر، يك محموله روغن صنعتي را براي شهرستان خرم‌آباد بارگيري كردم. بيرون پالايشگاه مشغول بستن چادر ماشين بودم كه مرد جواني نزديك شد و مدعي شد كه برادرش در شهرستان تصادف كرده و بايد خودش را به او برساند. از من خواست او را همراهم ببرم كه قبول نكردم. بعد اوراق شناسايي‌اش را نشانم داد و گفت كه خودش هم مثل من راننده كاميون است، آنجا بود كه به خاطر همكار بودن قبول كردم و هر دو حركت كرديم.

شاكي ادامه داد: وقتي به كهريزك رسيديم، براي تهيه يخ كنار يك مغازه توقف كردم. او هم پياده شد و دقايقي بعد در حالي كه چند نوشيدني راني به دست داشت، سوار شد و حركت كرديم. پس از اينكه به شهرستان قم رسيديم، پيشنهاد داد كه او پشت فرمان بنشيند و رانندگي كند تا كمي استراحت كنم. من هم قبول كردم. او مشغول رانندگي بود كه يكي از راني‌ها را خوردم و خوابم برد. زماني كه چشم باز كردم خودم را در بيمارستاني در شهرستان بويين زهرا ديدم. پرستار به من گفت كه چند روز قبل من را در حال بيهوشي به آنجا منتقل كرده‌اند و در اين مدت تحت مراقبت پزشكي بودم. فهميدم كه آن مرد بعد از بيهوش كردن من، تريلي را سرقت كرده و گريخته است.

بعد از مطرح شدن شكايت، تيمي از كارآگاهان پايگاه نهم پليس آگاهي تهران به دستور قاضي در اين باره تحقيق كردند. در اولين گام تصوير متهم از دوربين‌هاي مداربسته پالايشگاه به دست آمد.
 
كارآگاهان با مراجعه به بانك اطلاعات مجرمان سابقه‌دار موفق به شناسايي متهم شدند. خيلي زود مشخص شد كه متهم 40 ساله مجتبي.‌ن و از مجرمان تحت تعقيب پليس است كه فروردين‌ماه بعد از گرفتن مرخصي از زندان متواري شده است.
 
همچنين مشخص شد كه مجتبي داراي 9 سابقه كيفري خطرناك از جمله ارتكاب قتل عمد، آدم‌ربايي و قاچاق است. او چهار سال قبل به اتهام قتل عمد بازداشت و بعد از جلب رضايت اولياي دم با پرداخت ديه موفق به رهايي از مجازات شده بود. بررسي اوراق پرونده حكايت از اين داشت كه مجتبي با همدستي اعضاي باندش، راننده كاميون حامل سيگار را در شهرستان هشترود به قتل رسانده و جسدش را هم سوزانده بود.

بعد از به دست آمدن اين اطلاعات بود كه كارآگاهان دست به تحقيق زدند و موفق شدند مخفيگاه متهم را در يكي از شهرهاي غربي كشور شناسايي كنند. مأموران پليس سرانجام با گرفتن نيابت قضايي راهي آن شهرستان شدند و هفتم آبان ماه متهم را بازداشت كردند.
او وقتي مورد بازجويي قرار گرفت به سرقت محموله روغن و چند سرقت مشابه در شهرستان‌هاي سمنان، سبزوار و شاهرود اعتراف كرد و همدست خود را كه فريدون نام داشت، به پليس معرفي كرد.
 
مجتبي گفت: مدتي قبل در زندان با فريدون آشنا شدم. آنجا بود كه نقشه‌ سرقت محموله‌هاي بار را طراحي و بعد از فرار از زندان آن را عملي كرديم.

در شاخه ديگري از تحقيقات مشخص شد كه فريدون. ح 34 ساله از مجرمان سابقه‌دار است كه آخرين بار دو سال قبل به زندان افتاده بود. او مدت كمي بعد از تحمل زندان موفق به رهايي از حبس شده بود.
 
مجتبي درباره نقش فريدون در اجراي نقشه‌هاي سرقت گفت: وقتي موفق به جلب اعتماد رانندگان مي‌شدم، فريدون با خودروي سواري ما را تعقيب مي‌كرد. وقتي راننده براي خريد از خودرو پياده مي‌شد، فريدون هم آبميوه مسموم را به دست من مي‌رساند و من در فرصت مناسب راننده را بيهوش مي‌كردم. اگر راننده‌ها هنگام سوار شدن آبميوه را دستم مي‌ديدند، احتمال مي‌دادند كه آن را مسموم كرده باشم به خاطر همين اين نقشه را كشيديم.

با اطلاعاتي كه مجتبي در اختيار پليس گذاشت، مأموران پليس موفق شدند فريدون را در تهران بازداشت كنند. او در اولين بازجويي‌ها همه حرف‌هاي مجتبي را تأييد كرد.
 
تحقيقات بعدي كارآگاهان نشان داد كه سارقان بعد از دزديدن محموله‌هاي روغن صنعتي، خودروهاي يدك‌كش را به شهرستان بويين زهرا منتقل و در بيابان‌هاي اين شهر رها مي‌كردند و بعد متواري مي‌شدند. بعد از آن بود كه راننده خودروهاي سرقت شده شناسايي و براي پيگيري پرونده به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران دعوت شدند.

سرهنگ كارآگاه حسين زارع، رئيس پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: دستور انتشار بدون پوشش تصاوير متهمان براي شناسايي جرائم بيشتر از سوي قاضي صادر شده است، بنابراين شاكيان به خصوص رانندگان خودروهاي سنگين كه به اين شيوه مورد سرقت خودرو به ويژه محموله روغن‌هاي صنعتي قرار گرفته‌اند، براي پيگيري شكايت خود به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ در شهرري – خيابان آستانه مراجعه كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟