صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فوت کارگر افغانی به علت سقوط در چاه

کد خبر: ۶۳۶۴۲۳
| |
4511 بازدید
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: کارگر 37 ساله افغان به علت سقوط در چاه کشته شد.
 
به گزارش مردم سالاری، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره این حادثه اظهار داشت: در ساعت 12:49 حادثه سقوط در چاه واقع در خیابان خاوران، خیابان نباتی اعلام شد که در پی آن 2 ایستگاه به محل اعزام می‌شوند.
 
وی تصریح کرد: با حضور آتش نشانان به محل حادثه مشاهده می‌شود که در یک منزل قدیمی خالی از سکنه، در قسمت حیاط، چاهی 25 متری برای آزمایش خاک حفر شده است که کارگر افغان برای ورود دوباره به چاه به دلیل پاره شدن طناب، به ته چاه سقوط می‌کند.
 
ملکی ادامه داد: آتش نشانان با حضور در محل حادثه به سرعت عملیات را آغاز و کارگر افغان را از چاه خارج کردند.
 
سخنگوی سازمان آتش نشانی افزود: با تحویل کارگر 37 ساله به عوامل اورژانس مشخص می‌شود که وی جان خود را از دست داده است.
 
ملکی با بیان اینکه توصیه می‌شود که کارگر‌ها در ابتدا از ایمن بودن تجهیزات اطمینان حاصل کنند، گفت: با ایمن سازی محل عملیات در ساعت 13:59 به پایان رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟